duminică, 30 ianuarie 2011

Orice ar fi,nu renunta la visul tau!!!


Stiu ca ti-ai zis asta de o mie de ori. Tot de o mie de ori te-ai gandit sa renunti, dar nu ai reusit sa o faci si esti mandra de asta. Ai un vis care-ti hraneste trairea si iti incanta sufletul. De ce ai renunta?
Nu uita ca rabdarea e esentiala intr-un drum destul de lung cum este cel spre implinirea viselor, indiferent de vis. Nu intamplator viata ne supune atator piedici. Te-ai impiedicat si ai cazut. Ti-e teama sa te ridici? Nu, draga mea, sa nu iti fie teama.
Orice piedica este de fapt un pas inainte, nu inapoi… asa cum crezi tu. Intotdeauna sa te gandesti la visul tau si sa iti zici ca trebuie sa te ridici… si ai sa te ridici! Vei privi inainte cu ochii lacrimati. O sa te scuturi de praf. O sa te ridici in picioare si ai sa reusesti.
Ce o sa fac?
O sa iei fiecare lucru la timpul sau. Faci un dus, tragi un pui de somn. Iti place sa citesti? Iti aduc niste carti. Cele mai bune sunt cele de fictiune. Chiar daca nu ai chef, imbraca-te frumos. Sa iti impui asta! Nu pentru cei din jur, ci pentru tine. Lucrurile marunte conteaza cel mai mult.
Nu o sa fie mai usor?
Nu. Dar tu o sa te descurci din ce in ce mai bine.Aminteste-ti ca drumul spre reusita porneste din adancul prapastiei. Faptul ca te-ai impiedicat de o scama nu te va ingenunchia, nu-i asa? Stii mai bine ca oricine cat de puternica esti, dar mai ales cat de puternica poti fi.

Un comentariu:

  1. ai mare dreptate! de obicei visele, cele indraznete sunt greu de realizat. insa mereu mi-am spus ca, nu sunt imposibile! e greu sa reusesti si e mult de munca pana sa ajungi unde vrei! sunt momente in care te gandesti daca asta e ceea ce vrei cu adevarat?... si stai si te gandesti... gasesti mii de motive care rezulta negative in cele din urma si nu te ajuta la nimic. uneori, cauti sprijin in persoanele de langa tine.. prieteni, familie, cunoscuti! ca sa-ti dea ei puterea necesara de a continua si increderea in sine pe care tu nu o cunosti, de fapt! in final, cel mai bine e sa iti dai seama ca esti puternica intr-adevar. si ca nu ai nevoie de nimeni ca sa te simti frumoasa, capabila si mai ales, puternica! :D

    RăspundețiȘtergere