sâmbătă, 21 august 2010


Putina mea experienta de viata m'a invatat ca nimeni nu e stapan pe nimic,totul e o iluzie.Am inteles ca totul ne desparte pe tine si pe mine,distanta,oamenii,viata si poate si destinul.Privirea ta nu ma va gasi nicaieri.Amintirea ta nu are unde sa ma afle.Ai fost pt mn poate doar o obsesie uriasa,coplesitoare.Ai tras un colt de umbra si mi'ai luminat drumul.Degeaba.Toate imi par sterse.Odata cu tn dispare totul.Dar am inteles ca oricat de mult as suferi lumea nu se va opri in loc pt durerea mea!De accea nu intotdeauna trebuie sa intoarcem pagina,uneori trebuie sa o rupem.Am inteles ca uneori platim mai mult pt lucrurile pe care le primim gratis.Nu exista parte din sufletul meu care sa nu doreasca atingerea ta,privirea ta,mangaierea ta.





Ganduri
Nu stiu ce sa fac...nu stiu ce sa mai cred...nu stiu daca mai are rost...nu stiu daca te merit...nu stiu ce m-ai simt...dar stiu ca nu te pot uita,oricat de mult as incerca,mi-e dor de tine in fiecare zi,abea astept sa-ti aud vocea si pt. o clipa macar,mi-e dor sa-ti vad ochisorii,sa te strang in brate si sa te sarut...stii doar de ce ma port asa,nu trebuie sa-ti m-ai spun...nu te-am vazut de cateva zile,mi se pare ca a trecut o luna,asa mult imi lipsesti...nici nu m-ai stiu ce e cu rel. noastra,daca mai este vre-una...




Oare stii??

Ai idee ce simt pentru tine?
Ai idee cum este sa te pierzi atunci cand te uiti in ochii cuiva si iti tremura picioarele cand sti ca este langa tine,si ca acea persoana este a ta?
Imi place cand ma strangi in brate,si iti simt inima,si o aud cum bate.
Imi place ca dimineata ma trezesc fericita,zambind iar parul nu imi mai sta atat de rau.
Imi place ca in fiecare seara ma asez in pat si pot sa scriu in jurnal ceva dragut.
E dragut sa crezi ca cineva o sa stinga lumina,si dupa o sa se aseze langa tine si o sa te ia in brate si ca dimineata te vei trezi tot acolo.
E frumos ca cineva sa iti spuna cuvinte frumoase,care te fac sa te simti bine,sa te incurajeze sa continui sa faci acel lucru din ce in ce mai bine.
Nu incerc sa fiu altcineva,sunt doar eu.
Eu nu o sa te cert,nu o sa tip la tine.O sa te iau in brate si o sa te fac sa te simti mai bine.
Atunci cand problemele vor incepe sa apara,nu ma voi da batuta,ci le voi infrunta si nu ma voi ascunde.Le voi rezolva incet,incet pentru ca voi avea de ce.
Cand vei spune ca ai nevoie de mine,voi fi langa tine.
Cand vei simti nevoia sa vorbesti cu cineva,te voi asculta.
Daca tu nu esti bine,nici eu nu sunt.
Daca tu esti fericit,sunt si eu.
Incredere,sacrificii,sentimente.
Nu sunt o fata ca toate celelalte,iar tu sti asta foarte bine.Amandoi,de fapt.







Pot lumi sa zboare atrele sa cada caci tot te voi iubi!!!
 
Razand de-un gand nebun si de suspine scriam asta in umbra unui vis…. caci tu esti acel ceva primordial atat de aproape de neatins!As vrea…as vrea in tine sa ma topesc asemenea unei miresme in vant si sa curg spre acelasi destin ,as vrea sa raman atat de aproape de tine incat in extazul meu sa nu se mai poata stii cine esti tu ,cine sunt eu…Ma apropiam de tine dar degetele mele se umpleau de bezna si de cuvinte.de ce-mi lipsesti ata de mult?de ce taci?Trebuie sa prind tacerea intr-un sunet ,in soapta unui sunet,in nasterea unei soapte….Trebuie sa prind privirea ta intr-un vis ,in lumina visului…Tristetea mi-e plina de tine…Intre lumina si intuneric speranta ce tinde spre eternitate tace.Pierim impreuna;tu mistuit de steaua amintirii mele ,eu risipita-n tine!Esti mereu in mine k un fum,k un clar de luna,k o melodie auzita parka-n alta viata si pe care nimeni n-o mai stie!Vei putea tu intelege vreodata dragostea mea?Ma tem si sper si ard cand sunt de gheata,mi-e sete de etern si caut mila,ca ma alin cu dorul meu si rad in plansu-mi daruindu-ti dragostea mea ce prêt pe timp nu pune.