luni, 31 ianuarie 2011

~~Iarta,apoi uita!!


Anii frumosi si tineri, colorati si trecatori au prins aripi de libelula si-au plecat, lasand in urma un gust amar… ca de ciocolata cu prea multa cacao. E-un gust amar, dar dulce.
Si-a dedicat anii de liceu unui el care pana la urma i-a aruncat in cosul de gunoi. Pierdea nopti vorbind cu el la telefon. Facea compromisuri nenumarate… doar pentru el. L-a iertat fiindca nu i-a fost alaturi cand a terminat liceul. L-a iertat ca la petrecerea de final de liceu nu a aparut cu un trandafir rosu in mana.
Iar cand s-a vazut studenta… s-a intrebat:
- Oare sa fi gresit cu ceva?
-Trebuia sa renunti la tot, ca sa putem fi impreuna! A rasunat raspunsul lui, in mintea ei.
Cristale de tristete si deziluzie ii mangaie obrazul ce arde. E dezamagita de ea insasi, mai mult decat a fost vreodata. Stie ca e cel mai bun lucru care i se putea intampla, faptul ca l-a parasit, dar o doare… pentru ca trebuia sa o faca mai devreme.
L-a parasit, apoi l-a iertat. Dar nu vrea sa mai stie de el nimic… niciodata.

Si totusi,nu vrei sa ti se faca dor??

Nu te poti satura de mangaierea tandra a genelor lui pe chipul tau. Nu vrei sa inceteze nici o clipa muzica glasului sau ce iti rasuna in minte clipa de clipa. Cand nu esti cu el, privesti pozele cu voi. Pur si simplu nu te poti opri. E ca un drog.
Il visezi cu ochii deschisi. Te indragostesti iar si iar de acelasi el.
Lasi sa ti se faca dor. Astepti doua zile pana vine de acasa… il astepti de parca ar fi trecut o vacanta. Perna ta inca miroase a el, iar tricoul sau e inca pe tine. Nu, nu te poti opri.
Ti se pare ca azi are ochii mai frumosi ca ieri. Esti convinsa ca azi il iubesti mai mult decat ai facut-o ieri. Te raportezi la ieri, azi si maine. Da, azi mai mult ca ieri si mai putin ca maine.
Si nu, nu vrei sa ti se faca dor.